Subscribe:

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τεχνικές: Πως να βάζεις eyeliner !


Πως να βάλεις eyeliner!

Αν και οι τεχνικές του ταλαντούχου επαγγελματία μακιγιέρ είναι ατέλειωτες, και τέτοιες που μπορεί να διορθώσει μια σειρά από δερματικά ή άλλα προβλήματα στο πρόσωπο και το σώμα, είναι απαραίτητο για πολλές από εσάς να γνωρίζετε τα βασικά μυστικά που θα σας αναδείξουν.
Το eyeliner είναι ένα διαχρονικό όπλο ομορφιάς στο γυναικείο νεσεσέρ, αλλά είναι ένα εργαλείο δύσχρηστο και πιθανόν καταστροφικό στα χέρια ενός μη επαγγελματία. Έτσι πολλές φορές ένα κατά τα άλλα, ολοκληρωμένο μακιγιάζ καταστρέφεται από μια λάθος κίνηση κατά την εφαρμογή του eyeliner. Παρόλα αυτά όλες σας γνωρίζετε το άψογο αποτέλεσμα που μπορεί να έχει η επιτυχής εφαρμογή του.
Πως μπορεί μια γυναίκα να χρησιμοποιήσει ένα eyeliner με επιτυχία; Μια σειρά από βήματα και τεχνικές θα απλοποιήσουν κατά πολύ την διαδικασία.
Επιλογή του eyeliner.
Στην αγορά κυκλοφορούν μια σειρά από προϊόντα με διαφορετικά χαρακτηριστικά τα οποία σημειώνουν μια σειρά από πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα.
Το eyeliner που μοιάζει με μαρκαδοράκι. Μια μικρή δεξαμενή γεμάτη με χρώμα εμποτίζει διαρκώς ένα μικρό σφουγγαράκι, με σχήμα που καταλήγει σε μια λεπτή μύτη. Το αποτέλεσμα που δίνει συνήθως είναι μεγάλης διάρκειας και με μια ματ γραμμή, αλλά είναι ένα προϊόν που τελειώνει γρήγορα, επειδή στεγνώνει.
Το eyeliner με πινελάκι. Αυτό το προϊόν αποτελείται από ένα λεπτό πινελάκι που κουμπώνει σε ένα μικρό δοχείο γεμάτο με χρώμα. Το αποτέλεσμα της γραμμής είναι συνήθως λαμπερό, αλλά υπάρχουν οι πιθανότητες να τριφτεί το χρώμα σε μικρά κομμάτια μερικές ώρες αργότερα ή και να μουτζουρωθεί η περιοχή του ματιού, επειδή αργεί να στεγνώσει. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι διότι το μείγμα της μπογιάς συνήθως περιέχει πολυμερή που συστέλλονται με την επαφή με το ζεστό δέρμα του ματιού.
To eyeliner σε cake με νερό. Βρίσκεται συνήθως, σε μια συσκευασία όμοια με την σκιά και είναι σε στερεή μορφή. Για την εφαρμογή του απαιτείται πινελάκι με καλή ποιότητα για eyeliner καθώς και μια ελάχιστη ποσότητα νερού. Χρειάζεται εμπειρία στην τοποθέτηση, αλλά δίνει την δυνατότητα να αυξομειώνεται η ένταση και το βάθος του χρώματος. Παρέχει ματ αποτέλεσμα υψηλή σταθερότητα και γρήγορο στέγνωμα. Επίσης μια συσκευασία μπορεί να διαρκέσει για πραγματικά πολλά χρόνια.



Το eyeliner σε cake σε μορφή τζελ. Παρέχει μια σειρά με πλεονεκτήματα, παρομοια με το cake σε νερό αλλά πιθανόν να στεγνώνει και να τελειώνει η συσκευασία γρηγορότερα.






Πως θα καταφέρετε μια ίσια γραμμή eyeliner.
-Μια σίγουρη τεχνική για να περάσετε την γραμμή του eyeliner, είναι πριν από την εφαρμογή του να σημειώσετε μια σειρά από βουλιτσες με μολύβι ματιών, στο σημείο που θέλετε να καλύψετε με eyeliner. Έτσι, σιγά σιγά θα ενώσετε τις βουλιτσες , με μια ενιαία γραμμή. Φροντίστε ώστε το πινελάκι να μην έχει πολύ χρώμα ώστε να αποφύγετε να μουτζουρωθείτε.
Η πίεση η οποία θα ασκήσετε κατά την εφαρμογή παίζει σημαντικό ρόλο.
-Εφαρμόστε την γραμμή κρατώντας το πινελάκι πλαγιαστά και από περίπου την μέση του.
-Κρατήστε μια σταθερή πίεση σχεδόν μέχρι το τέλος της γραμμής και ελαττώστε την λίγο πριν την άκρη της, ώστε να πετυχετε ένα λεπτό τελείωμα στην άκρη.
-Για να αποφύγετε το ανοιγοκλειμα των ματιών, ανοίξτε και κλείστε αρκετές φορές τα μάτια σας πριν από την εφαρμογή σε κάθε μάτι, ώστε να υγρανθεί αρκετά ο βολβός.
-Επίσης αν δεν μπορείτε να τα κρατήσετε ανοιχτα, βοηθαει το να κρατήσετε τα χείλη σας σαν να θέλατε να προφέρετε το Ο. Μπορείτε να κρατήσετε την άκρη του κάθε ματιού κατά την εφαρμογή του eyeliner, αλλά πολύ καλό αποτέλεσμα έχει επίσης το να σηκώσετε το πιγούνι σας βλέποντας το πρόσωπο σας από πιο ψηλά και με μισόκλειστα μάτια.


corfuland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...