Subscribe:

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η πιο αποτελεσματική άσκηση για τα «ψωμάκια»


Γιατί τα μόνα ψωμάκια που πρέπει να έχουμε είναι του φούρνου –και αυτά σε μικρές ποσότητες.
Η αλήθεια είναι μία και είναι σκληρή: Τα «ψωμάκια» που έχουμε γύρω από τη μέση μας και στα οποία δίνουμε ονομασίες όπως «λαβές του έρωτα» και άλλα τέτοια χαριτωμένα, δεν είναι τίποτα περισσότερο από σκέτο, ατόφιο, λίπος. Το οποίο δεν χρησιμεύει πουθενά παρά μόνο στο να μας πιάνει νευρική κρίση όταν φοράμε το αγαπημένο μας παντελόνι (skinny ή μη) και να βλέπουμε τις «λαβές» αυτές να ξεπετιούνται από όλες τις μπάντες χωρίς να μπορούμε να τις κρύψουμε.
Επειδή λοιπόν όλα μια απόφαση είναι, αν θέλετε να εξαφανίσετε το λίπος από τον κορμό σας (όσο πιο συχνά το λέτε με το όνομά του τόσο περισσότερο θα πεισμώσετε) πρέπει να ξεκινήσετε άμεσα τις κατάλληλες ασκήσεις που θα σμιλέψουν τη μέση σας και θα εκτινάξουν την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη.
Γι’ αυτό, υπάρχει ένα αποτελεσματικό σχέδιο δράσης που πρέπει να ακολουθείτε 3 φορές την εβδομάδα για να πετύχετε τον στόχο σας και να κάνετε τις φαρδιές μπλούζες μια απλή επιλογή και όχι αναγκαιότητα:
Σχέδιο «Εξολοθρεύστε τα ψωμάκια»
Ξεκινήστε με ένα 5λεπτο ζέσταμα στον διάδρομο, ή κάνοντας jogging ή ποδήλατο, για να ευκολύνετε τη ροή του αίματος
Ανεβάστε ρυθμούς για 1 λεπτό. Η προσπάθειά σας πρέπει να κυμαίνεται σε ένα επίπεδο της τάξης του 7 σε μια κλίμακα από το 1 μέχρι το 10 –όπου 10 ο εξαντλητικός ρυθμός. Η ταχύτητα δεν είναι ο μόνος τρόπος για να το πετύχετε. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε την κλίση του διαδρόμου, να ανεβείτε σκάλες ή να αλλάξετε από τον διάδρομο στο ελλειπτικό μηχάνημα.
Ξεκουραστείτε για 1-2 λεπτά σε πιο χαλαρό ρυθμό –επιπέδου 5 στην κλίμακα 1-10.
Επαναλάβετε αυτές τις εναλλαγές για 20 λεπτά. Όταν συνηθίσετε αυτούς τους ρυθμούς, ανεβάστε το επίπεδο δυσκολίας στο 8 ή και στο 9, ώστε να πιέσετε και να προκαλέσετε το σώμα σας και να κάψετε περισσότερο λίπος.
Τέλος, χαλαρώστε τελείως για 5 λεπτά σε έναν αρκετά ήπιο ρυθμό, σαν χαλαρό περπάτημα.



Πηγή: i-live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...