Subscribe:

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Τα μυστικά του μακιγιάζ με τις παστέλ αποχρώσεις


Μια ακόμη τάση στο μακιγιάζ έρχεται τη νέα σεζόν να σε κάνει να ανακαλύψεις την πιο «κοριτσίστικη» σου πλευρά αφού τα ρομαντικά ροζ και γενικότερα παστέλ χρώματα σε μεταμορφώνουν σε θεά. Τώρα ξεχνάς τη μαυρίλα του χειμώνα και υποδέχεσαι την πιο λαμπερή και φωτεινή εποχή του χρόνου με την πιο ρομαντική διάθεση και τα πιο ροζ χρώματα της χρωματικής παλέτας.

Γενικά για το τρεντ: Ένα τρεντ που είναι όσο ρομαντικό και girlie επιβάλλει η πιο γλυκιά εποχή του χρόνου, θα σε κάνει να πιεις νερό στη strawberry sweet ομορφιά σου! Το παστέλ μακιγιάζ το είδαμε στον Οίκο Dolce& Gabbana γεμάτο με flirty παστέλ και όπως λέει και η make up artist: «με αυτά τα χρώματα νιώθεις σαν να πηγαίνεις εκδρομή».

Πήγαινε τον στο candy store: Τα ζαχαρωτά είναι στη μόδα φέτος! Baby blues και το ροζ της τσιχλόφουσκας είναι χρώματα που θα σε κερδίσουν στο μακιγιάζ σου. Τώρα οι πιο απαλές αποχρώσεις του μέικ-απ είναι με το μέρος σου αφού αναδεικνύουν τέλεια την πιο κοριτσίστικη ομορφιά σου, χωρίς να χρειάζεται να απλώσεις τόνους μέικ-απ.

Μάτια: Οι αποχρώσεις στα μάτια σου είναι άπειρες: απαλά ροδακινί, φωτεινά λεμονί, girile ροζ, απλά γαλάζια και δροσερά πράσινα είναι τα χρώματα που φέτος θα κυριαρχήσουν και θα δώσουν απίστευτο αλλά ταυτόχρονα απαλό και διακριτικό χρώμα στα μάτια σου, ότι χρώμα και αν έχουν τα μαλλιά σου.

Αν είσαι ξανθιά όλες αυτές οι girlie αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια με το αθώο ξανθό ενώ αν είσαι μελαχρινή οι απαλές ροζ σκιές κάνουν τέλεια αντίθεση με το σκούρο. Αν είσαι κοκκινομάλλα οι γαλάζιες και παστέλ πράσινες αποχρώσεις αναδεικνύουν την ομορφιά σου.

Κοριτσίστικο λουκ με έξτρα λάμψη σε όλο το πρόσωπο, πορσελάνινη επιδερμίδα και ροζ λάμψη είναι τα μυστικά της πορσελάνινης ομορφιάς. Στον Louis Vuitton ήταν έντονη η αίσθηση της νεανικής φρεσκάδας με ψεύτικες βλεφαρίδες με ροζ άκρες που ενισχύουν την girlie διάθεση. Το τελείωμα ροζ βλεφαρίδων είδαμε και στον οίκο Victor& Rolf για να ενισχύσει το τρεντ! Η τέλεια, αψεγάδιαστη σχεδόν πορσελάνινη επιδερμίδα είναι το must του λουκ μαζί με

Φρόντισε το παστέλ χρώμα που θα διαλέξεις να το απλώσεις καλά μέχρι κάτω από το φρύδι σου


Παστέλ παιχνιδιάρικα μου χείλη: Ροδακινί, βερικοκοκί, girlie ροζ της τσιχλόφουσκας αλλά και τόνοι του γκρέιπφουτ είναι τα χρώματα που δίνουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση στα ζουμερά χείλη! 

Τα λιπ-γκλος παίρνουν τα πάνω τους αφού πλέον τα χείλη σου είναι ζουμερά και υγρά με γκλος στην πιο υγρή και ιριδίζουσα εκδοχή τους. Τόλμησε το παστέλ λουκ και εντυπωσίασε...\



Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...