Subscribe:

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

4 βασικά τιπς για να περάσεις από το Καλοκαιρινό στο Φθινοπωρινό μακιγιάζ

 
 
Περνώντας από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο υπάρχουν κάποιες βασικές αλλαγές που οι ειδικοί λένε και τονίζουν πως πρέπει να κάνεις στο μακιγιάζ σου. Καθώς το μαύρισμά σου φεύγει σιγά σιγά και επιστρέφεις στα φυσικά σου χρώματα πρέπει και το μακιγιάζ που χρησιμοποιείς να προσαρμοστεί σε αυτή την αλλαγή.
Δες τι πρέπει να κάνεις για να έχεις ένα πιο φθινοπωρινό λουκ όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στο πρόσωπό σου..
 
1. Πέτα το λαμπιρίζον μπρονζέ makeup.
 
Βάλε στην άκρη το μπρονζέ makeup που χρησιμοποιούσες όλο το καλοκαίρι και αντικατέστησέ το με κάτι πιο ματ (αν θέλεις να εξακολουθείς να χρησιμοποιείς μπρονζέ). Επίσης όταν χρησιμοποιείς γυαλιστικό το φθινόπωρο προσπάθησε να το βάζεις σε ορισμένες περιοχές του προσώπου σου (σε εκείνες που θέλεις να τονίσεις περισσότερο) και μάλιστα σε μικρή ποσότητα.
 
2. Βάλε λίγο χρώμα.
 
Έχε στο νεσεσέρ σου οτιδήποτε έχει πολύ χρώμα, είτε είναι κραγιόν, είτε σκιά, είτε μάσκαρα. Αυτά είναι τα ιδανικά προϊόντα για να περάσεις από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο. Τα χρώματα που προτείνουν οι ειδικοί για τις σκιές είναι το γκρι, το μπρονζέ και το δαμασκηνί αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ανοιχτό μπλε, το έντονο μπλε και το μωβ για να κάνεις μία λεπτή γραμμή πάνω από τα βλέφαρά σου.
 
3. Πρόσθεσε βάθος στο κραγιόν σου.
 
Ενώ το Καλοκαίρι συνηθίζεις να βάζεις απαλά χρώματα στα χείλη σου, το Φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή για να χρησιμοποιήσεις πιο πλούσια και έντονα χρώματα. Αν λοιπόν, φορούσες ένα απαλό ροζ όλο το Καλοκαίρι προσπάθησε να το αντικαταστήσεις με ένα ένοντο βουργουνδί (μοιάζει με το μπορντό) ή ένα βαθύ κόκκινο-βιολετί το Φθινόπωρο.
 
4. Δοκιμασε το ομπρέ στυλ στα χείλη σου.
 
Καθώς ο καιρός γίνεται πιο κρύος έρχεται η σωστή εποχή να δοκιμάσεις να δώσεις ένα πιο δραματικό στυλ στα χείλη σου και το μακιγιάζ σου. Για να κάνεις το ομπρέ στυλ στα χείλη σου πρέπει να ξεκινήσεις από έξω προς τα μέσα. Ξεκίνα βάζοντας ένα σκούρο περίγραμμα στο εξωτερικό μέρος των χειλιών σου. Συνέχισε απλώνοντας ένα επίσης σκούρο κραγιόν στο εξωτερικό μέρος των χειλιών σου (πάνω και κάτω) και άφησε άβαφο το εσωτερικό το οποίο θα βάψεις με μία πιο απαλή απόχρωση της ίδιας κατηγορίας χρωμάτων. Τελείωσε με ένα διαφανές λιπγκλός και είσαι έτοιμη.

πηγή www.faysbook.gr

4 σχόλια:

  1. Για το φθινόπωρο μου αρέσουν πολύ και οι σκιές σε κόκκινες αποχρώσεις, ενώ λατρεύω τα σκούρα κραγιόν - οπότε τώρα έχουν την τιμητική τους. Γενικά τη βάση στο μακιγιάζ του προσώπου μου δεν την αλλάζω καθόλου όμως μιας και δεν μαυρίζω καθόλου το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά έχεις βραβειάκι, οπότε ρίξε μία ματιά εδώ: http://ginaikologies.blogspot.gr/2013/10/one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το post σου!!
    Μάρω από http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Please would it be possible to remove our link from the bottom Template of your website. The SEO company we hired in the past used blog template to promote our website these links have now unfortunately been deemed as unethical links and have caused a Google Penalty Notification for our site. I apologise for the inconvenience this will cause but would be extremely grateful if it would be possible to remove the link from the bottom of your site. The link appears on every page of your site as it is built into the template and the linking text is "Swarovski Crystals". To remove the link you will need to remove it from the template code or change templates.

    Thank you for taking the time to read this and I look forward to your reply.

    Regards

    Khaled

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

    Thanks!

    Angela
    angelabrooks741 gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...