Subscribe:

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ίσια λαμπερά μαλλιά σε 5 βήματα


Θέλεις τέλειο ίσιο μαλλάκι που να κόβει την ανάσα αλλά φοβάσαι ότι δε θα το πετύχεις όσο και αν προσπαθείς; Μην πανικοβάλλεσαι με πιστολάκια, κρέμες και ισιωτικά μαλλιών γιατί και το τέλειο ίσιωμα δε θέλει κόπο αλλά τρόπο! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις με το πιο λαμπερό ίσιο μαλλάκι της σεζόν!
Βήμα πρώτο: λούσε πολύ καλά τα μαλλάκια σου. Η διαδικασία του λουσίματος είναι πολύ βασική για το πόσο θα κρατήσει το χτένισμα σου αλλά και για το πώς θα δείχνει το μαλλάκι σου.  Στη συνέχεια το μαλακτικό θα κάνει τη δουλειά του και θα αφήσει τα μαλλιά σου πιο απαλά από ποτέ , γι’ αυτό μην το παραλείπεις.
Βήμα δεύτερο: το σωστό στέγνωμα παίζει επίσης τεράστιο ρόλο και αξίζει την προσοχή σου. Αν μέχρι τώρα χρησιμοποιούσες θερμό αέρα για να στεγνώσεις το μαλλάκι σου τότε από εδώ και στο εξής πρέπει να αλλάξεις τη ρουτίνα σου και να αφήσεις το μαλλάκι σου να στεγνώσει όσο γίνεται φυσικά. Πάρε την πετσετούλα σου ανά χείρας και άρχισε να σκουπίζεις ελαφριά τα μαλλάκια σου χωρίς να τρίβεις πολύ τις άκρες. έτσι όχι μόνο δε χαλάς την ποιότητα του μαλλιού σου αλλά και το προστατεύεις από την ψαλίδα και τη φθορά που δημιουργεί το πιστολάκι.
Τιπ: προσοχή στο τρίψιμο γιατί ξεραίνει τις άκρες σου!
Βήμα τρίτο: βάλε στην αριστερή σου παλάμη αφρό φορμαρίσματος και με το δεξί σου χέρι άρχισε να απλώνεις τον αφρό μέσα στο μαλλάκι σου, ξεκινώντας από τις ρίζες και καταλήγοντας προς τις άκρεςΕιδικά αν έχεις πολύ λεπτά μαλλιά που με το ίσιωμα το συνολικό αποτέλεσμα θα δείχνει ακόμη πιο λίγο δεν έχεις παρά να φροντίσεις να δώσεις όγκο και ζωντάνια στα μαλλάκια σου!
Βήμα τέταρτο: με μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα, άρχισε να χτενίζεις τα μαλλιά σου ενώ παράλληλα τα στεγνώνεις έτσι ώστε να αποκτήσουν ίσια φόρμα. Ξεκίνησε να φορμάρεις από το κάτω μέρος των μαλλιών και συνέχισε βάζοντας εδώ λίγο πιστολάκι. Ρίξε λίγο ζεστό αέρα ενώ παράλληλα ισιώνεις με τη βούρτσα σου τα μαλλάκια σου από την κορυφή με φορά προς τα κάτω. Αν θέλεις να δώσεις κλίση στα μαλλιά σου κάν ‘το δίνοντας κλίση στη βούρτσα. Έτσι πετυχαίνει να ισιώσεις το μαλλάκι σου χωρίς να το ταλαιπωρήσεις και να το κάψεις. Μετά από 10 δευτερόλεπτα γύρισε τον αέρα στο κρύο και δώσε έμφαση στις άκρες και επανέλαβε.
Βήμα πέμπτο: αν έχεις αφέλειες ή φράντζα τώρα είναι η ώρα να την περιποιηθείς! Με μια μικρή βούρτσα κατάλληλη για το συγκεκριμένο μήκος των μαλλιών, αφού στεγνώσεις τα μαλλάκια σου δώσε τους τη φόρμα που θέλεις με τον ίδιο τρόπο, φορμάροντας δηλαδή με τη βούρτσα. Το αποτέλεσμα θα είναι τέλειες αφέλειες για να μην είσαι αφελής!
Τέλος δεν έχεις παρά να «φυλακίσεις» το αποτέλεσμα με λακ και να δεις το μαλλάκι σου πιο ίσιο και λαμπερό από ποτέ σαν να το χτένισε επαγγελματίας!


Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...