Subscribe:

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Υπέροχο δέρμα χωρίς μακιγιάζ


Για την τέλεια επιδερμίδα, δεν χρειάζεστε ούτε πούδρα ούτε μέικαπ. Μόνο τις συμβουλές μας.
1. Προσοχή στο τι τρώτε
Αν εγκαταλείψετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα και προτιμήσετε αυτά που είναι πλούσια σε θρεπτικές ουσίες, σίγουρα θα αποκτήσετε λαμπερό δέρμα. Τι σημαίνει αυτό; Όχι ζάχαρη, κορεσμένα λίπη και νάτριο, ναι στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, στους ξηρούς καρπούς και τα προϊοντα ολικής άλεσης.
2. Περισσότερο νερό, λιγότερο αλκοόλ
Το αλκοόλ αφυδατώνει το δέρμα και κάνει τις λεπτές ρυτίδες να φαίνονται πιο πολύ, αντίθετα, η κατανάλωση αρκετού νερού βοηθά να μειωθούν.
3. Άσκηση και ύπνος 
Βεβαιωθείτε ότι γυμνάζεστε συχνά και ανεβάζετε τους παλμούς της καρδιάς σας, γιατί αυτό βοηθά το αίμα να κυλά πιο γρήγορα και το δέρμα σας να λάμπει.
Όσον αφορά στον ύπνο, επιλέξτε ένα καλό μαξιλάρι και φροντίστε να κοιμάστε αρκετές ώρες -θα τονωθούν τα αποτελέσματα των προϊόντων νυκτός που χρησιμοποιείτε.
4. Δώστε λάμψη
Προτιμήστε καλλυντικά που ενισχύουν τη φυσική λάμψη του δέρματος.
5. Kρατήστε το πρόσωπό σας καθαρόΑπό τα μικρόβια στα χέρια σας μέχρι το κινητό και τη σκόνη στα μαξιλάρια, ακόμη και οι καθημερινές συνήθειες μπορούν να γεμίσουν το πρόσωπο με μολύνσεις, σπυράκια και άλλα προβλήματα. Έτσι, πρέπει κάθε βράδυ να καθαρίζετε το πρόσωπό σας, ενώ τα πινέλα του μακιγιάζ χρειάζονται και αυτά συχνό καθαρισμό.


Πηγή: fashionlove.gr

2 σχόλια:

  1. επιτέλους ένα ποστ για μένα που δεν μου αρεσει πολυ το μακιγιαζ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοί λίγοι άνθρωποι έχουνε ένα υπέροχο και λαμπερό δέρμα αυτούσια, αλλα η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται πρώτα να κάνουμε μερικές αλλαγές στις συνήθειες μας για να μπορέσουμε να το αποκτήσουμε και να απαλαγούμε από τους μαύρους κύκλους και το ταλαιπωρημένο δέρμα. Μια υγιής δίαιτα μας βοηθάει πάντα για αυτό καλο είναι να αποφεύγουμε τα ψημένα και τα λαδερά φαγητά.
    Συμβουλες για ενα υπεροχο και λαμπερο δερμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...