Subscribe:

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Καλοκαιρινό μακιγιάζ για ξανθιές


Είσαι ξανθιά και τώρα που καλοκαίριασε θέλεις να αλλάξεις λίγο το μακιγιάζ σου αλλά δεν ξέρει πώς; Μάθε όλα τα μυστικά του καλοκαιρινού μακιγιάζ για ξανθές καλλονές…
Η τέλεια αψεγάδιαστη επιδερμίδα: Είναι η τέλεια βάση για ένα συγκλονιστικό καλοκαιρινό μακιγιάζ. Η επιλογή του μέικ-απ είναι βασικό στοιχειό της ομορφιάς σου. Το παν είναι να ξέρεις ότι τώρα που σε βλέπει ο ήλιος και θα αρχίσεις τα μπάνια θα χρειαστείς μια απόχρωση τουλάχιστον πιο σκούρο μέικ-απ για να αποφύγεις διχρωμίες που είναι αντιαισθητικές.
Αν είσαι ξανθιά με ζεστές αποχρώσεις όπως μελί, της άμμου τότε διάλεξε ένα μέικ-απ με μπρονζέ αποχρώσεις που θα σου ταιριάζει γάντι. Αν έχεις πιο ψυχρές αποχρώσεις στα μαλλιά σου ένα μέικ-απ με ροζ τόνους θα «απαλύνει» το πρόσωπό σου.
Αν έχεις σταρένια μαλλιά ή γκρι μάτια και ανοιχτό δέρμα, καλά θα κάνεις να διαλέξεις ροζ ή κοραλλί ρουζ για να «προσθέσεις» χρώμα. Αν είσαι ξανθιά με σταχτί αποχρώσεις τότε ακόμη και το ρουζ με καφέ τόνους θα αναδείξει φυσικά την ομορφιά σου.
Αν πάλι έχεις πιο σκούρα απόχρωση του ξανθού καλό θα ήταν να επενδύσεις φέτος το καλοκαίρι στις πιο ροδακινί αποχρώσεις που αναδεικνύουν τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά σου.
Τα μάτια: Τα μάτια βρίσκονται στο επίκεντρο του μακιγιάζ ειδικά το καλοκαίρι. Ακολούθησε το «χρυσό κανόνα» για ξανθές που λέει ότι όσο πιο «ανοιχτά» είναι τα μαλλιά, τόσο πιο ανοιχτή σκιά πρέπει να διαλέξεις.
Οι μεταλλιζέ σκιές είναι με το μέρος σου, και το χρυσό ταιριάζει τέλεια σε εσένα που έχεις θερμή απόχρωση του ξανθού στα μαλλιά σου.
Οι ασημί είναι ιδανικές για όσες έχουν πιο «ψυχρή» απόχρωση. Το βασικό που έχεις να κάνεις όταν διαλέγεις σκιά, είναι να πάρεις σαν οδηγό το χρώμα των ματιών σου και να δεις ποια είναι εκείνα που τα αναδεικνύουν καλύτερα.
Αν έχεις ανοιχτά γαλανά μάτια τότε οι γαλάζιες και ασημί αποχρώσεις όχι μόνο είναι στη μόδα αλλά σου ταιριάζουν και τέλεια, ενώ οι ξανθιές με καστανά μάτια καλά θα κάνουν να διαλέξουν τρέντι ρομαντικά χρώματα όπως είναι το μπεζ με ροδακινί απόχρωση, το απαλό και girlie ροζ.
Για να κάνεις τη διαφορά διάλεξε κάποιο από τα έντονα χρώματα όπως το πράσινο ,αν έχεις πράσινα μάτια, το μπλε αν έχεις μπλε, το κοραλλί, το πορτοκαλί. Είναι χρώματα που φέτος σε βάζουν στην καρδιά της μόδας και ταιριάζουν τέλεια σε εσένα που είσαι ξανθιά.
Η καφέ μάσκαρα είναι φυσικά με το μέρος σου το καλοκαίρι για ένα πιο απαλό και ανεπιτήδευτο λουκ αφού είναι πολύ πιο κοντά στα φυσικά σου χρώματα απ’ ότι η μαύρη.
Τα χείλη: Για τις καθημερινές σου εμφανίσεις οι απαλές αποχρώσεις είναι ό,τι πρέπει αφού όσο πιο natural είναι το λουκ στα χείλη τόσο το καλύτερο.
Οι αποχρώσεις του φούξια στη ματ εκδοχή του τραβάει τα βλέμματα στα χείλη, ενώ το κοραλλί και ροζ είναι πολύ ωραίες αποχρώσεις που σου ταιριάζουν τέλεια και αναδεικνύουν τα ζουμερά χείλη.
Τα λιπ-γκλος είναι και πάλι με το μέρος σου αφού σου χαρίζουν με άνεση αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα: τη λάμψη!


Πηγή: womenonly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...