Subscribe:

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Εξαφάνισε τα μαύρα στίγματα


Θέλεις να έχεις τέλειο δερματάκι λαμπερό χωρίς ίχνος από μαύρά στίγματα; Τότε πρέπει να ακολουθήσεις κάποια βήματα που θα σε απαλλάξουν μια για πάντα από τα αντιαισθητικά μαύρα στίγματα.

Απολέπιση και καθαρισμός είναι το παν και εδώ, αφού είναι η τέλεια βάση για να δεις το δέρμα σου να λάμπει. Επειδή η απολέπιση είναι η αρχή για να δεις το δέρμα σου να λάμπει, με ένα απαλό απολεπιστικό σκραμπ ξέχασε τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχισε σκούπισε ταμποναριστά το προσωπάκι σου με καθαρή πετσετούλα.

Τοποθέτησε μια ζεστή κομπρέσα στο πρόσωπο σου για περίπου 10-15 λεπτάκια για να μαλακώσεις τους μαύρους πόρους και να είναι πολύ πιο εύκολο να τους εξαφανίσεις στη συνέχεια.
Τύλιξε τα δάχτυλα σου(το κάθε σου δάχτυλο) με βαμβάκι και πίεση απαλά με τα δάχτυλα σου, για να μην προκαλέσεις καμία μόλυνση στην ήδη προβληματική περιοχή. Πίεσε τους μαύρους πόρους και από τις δύο μεριές με τα δάχτυλα σου προς τα κάτω για να αποφύγεις τη μόλυνση και είσαι έτοιμη!

Μελώσαμε: Αν δεν έχεις όρεξη να κάθεσαι να «σπας» τα μαύρα στίγματα, τότε με λίγο μελάκι γίνεται η «δουλειά» εύκολα και ανώδυνα! Ζέστανε λίγο μέλι και άπλωσε το ευλαβικά πάνω στις προβληματικές περιοχές και ξέπλυνε μετά από 10-15 λεπτάκια και είσαι έτοιμη! Τα μαύρα στίγματα σταδιακά θα υποχωρήσουν και το δερματάκι σου θα λάμψει και πάλι!

Χυμός λεμονιού, αλάτι και τα άλλα: εναλλακτικά ανάμειξε αλάτι με χυμό λεμονιού και τρίψε με αυτό το προσωπάκι σου και θα δεις τα μαύρα στίγματα να γίνονται καπνός! Ακόμη οι ντοματούλες είναι με το μέρος σου αφού σου εξαφανίζουν και τα μαύρα στίγματα! Κόψε μια ντομάτα σε διάφορα σχήματα έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν την μύτη ή άλλα σημεία του προσώπου σου και πλύνε το προσωπάκι σου με ζεστό νερό. Σκούπισε το καλά και τοποθέτησε τις φέτες με τις ντοματούλες στα σημεία που έχεις μαύρα στίγματα και άφησε τες να δράσουν για 15 λεπτάκια. Όταν περάσουν τα 15 λεπτά ξέπλυνε με ζεστό νερό και θα δεις τεράστια διαφορά!


Πηγή: i-live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...