Subscribe:

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Καλοκαίρι 2012: Σορτσάκι ακόμα και στο γραφείο


Το φετινό καλοκαίρι θα είναι στη μόδα τα σορτσάκια, το οποία θα μπορείτε να φοράτε όλες τις ώρες, από τις πρωινές στο γραφείο μέχρι τις βραδινές, ανάλογα με το τι θα τα συνδυάσετε.
Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξετε είναι πως τα σορτσάκια που θα φοράτε στο γραφείο δεν πρέπει να είναι κολλητά και πολύ αποκαλυπτικά. Ένα μακρύ όμως σορτσάκι – βερμούδα σε άλφα γραμμή, που θα φτάνει ως τη μέση του ποδιού και θα σας κολακεύει, θα είναι ότι πρέπει για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες… Ειδικά αν έχετε συμπαθητικά έως εντυπωσιακά πόδια και είστε μικροκαμωμένες.
Επίσης, θα επικρατήσουν τα χοντρά πλεκτά σε «ουδέτερα» χρώματα σορτς, τα οποία συνδυάζονται υπέροχα με λευκά πουκάμισα ή t-shirts σε απλά παστέλ χρώματα και φλατ μπαλαρίνες σε έντονα ή ουδέτερα χρώματα.
Αν τώρα επιθυμείτε να τα φορέσετε και βράδυ, μπορείτε να τα συνδυάσετε με πλατφόρμες, οι οποίες θα δώσουν στα πόδια σας ακόμη μεγαλύτερο μήκος, κάνοντας σας εντυπωσιακές.
Τέλος, τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση σας θα είναι μεγάλες τσάντες, ασημένια κοσμήματα και ουδέτερα κοκάλινα γιαλιά

beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...