Subscribe:

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πως να φτιάξετε έναν υπέροχο ατημέλητο κότσο


Η Amanda Seyfried στην πρεμιέρα πρόσφατης ταινίας της παρουσίασε ένα υπέροχο χτένισμα μισό κότσο, μισό αλογοουρά. Πρόκειται για ένα πολύ σικάτο, αλλά και ελαφρώς ατημέλητο λουκ που μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.
  • Βήμα πρώτο
Το χτένισμα αυτό απαιτεί μια απλή προετοιμασία από το προηγούμενο βράδυ. Λουστείτε πριν πέσετε για ύπνο και πριν ακόμα στεγνώσουν τελείως τα μαλλιά σας κάντε 6 χονδρές πλεξούδες, ίδιου μεγέθους. Κοιμηθείτε και το επόμενο πρωί απλά λύστε τις. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα φυσικό και ομοιόμορφο σπαστό μαλλί.
  • Βήμα δεύτερο
Αφού τις λύσετε, τινάξτε τα μαλλιά σας και με ελαφρές κινήσεις χτενίστε την κορυφή κάθε πλεξούδας, έτσι ώστε να μην φριζάρουν τα μαλλιά σας.
  • Βήμα τρίτο
Κάντε μια χαμηλή αλογοουρά, αφήνοντας τη φράντζα σας ή δυο τούφες να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπό σας.
  • Βήμα τέταρτο
Στριφογυρίστε χαλαρά δεξιά και αριστερά την αλογοουρά σας, τυλίγοντας την γύρω από το λαστιχάκι, δημιουργώντας τον κότσο και αφήνοντας ένα κομμάτι της να πέφτει. Στερεώστε τον κότσο που δημιουργήσατε με τσιμπιδάκια.
  • Βήμα πέμπτο
Τραβήξτε με προσοχή μερικές τούφες από τον κότσο, έτσι ώστε να δώσετε ένα ατημέλητο λουκ στον κότσο σας και ανακατέψτε ελαφρά με τα δάχτυλα σας την αλογοουρά, δίνοντας της μια ελαφρώς ακανόνιστη μορφή με τονισμένες άκρες. Καλό θα ήταν πριν «ανακατέψετε» την αλογοουρά να βάλετε λίγο κερί στην άκρες των δακτύλων σας.
πηγη beautetinkyriaki.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...