Subscribe:

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αμύγδαλο κατά ρυτίδων, εγκαυμάτων και όχι μόνο


Τόσο το αμύγδαλο, όσο και τα παράγωγα του κάνουν πολύ καλό στην υγεία, αλλά και στην ομορφιά σας. Μπορεί να αποτελέσει βασικό συστατικό σε κρέμες, πήλινγκ, αλλά και μάσκες ομορφιάς.
Οι φυσικές του ιδιότητες βοηθούν στην εξάλειψη των ρυτίδων, την θεραπεία των εγκαυμάτων, αλλά και την ανάδειξη της ομορφιάς της επιδερμίδας σας.
  • Μάσκα ενάντια στις ρυτίδες και τα εγκαύματα
Για να δημιουργήσετε την συγκεκριμένη μάσκα, που απαλύνει τις ρυτίδες και εμποδίζει την εμφάνιση τους, θα χρειαστείτε αμυγδαλέλαιο και ελαιόλαδο. Η παρασκευή της είναι πανεύκολη. Απλά αναμείξτε τα δύο έλαια σε αναλογία 2:1, δηλαδή για 2 μέρη αμυγδαλέλαιο, ένα μέρος ελαιόλαδο. Αφού λοιπόν τα ανακατέψετε, απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο σας κάνοντας απαλό μασάζ και επιμένοντας ελαφρώς στο σημείο που αντιμετωπίζετε το πρόβλημα.
  • Μάσκα ενυδάτωσης και απολέπισης – Πήλινγκ
Τρίψτε στο multi τα αμύγδαλα και ανακατέψτε τα με λίγο ελαιόλαδο και γαλάκτωμα. Το πήλινγκ σας είναι έτοιμο, απλώστε το στο πρόσωπο σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.
  • Γαλάκτωμα καθαρισμού με αμύγδαλο
Πολτοποιήστε τα αμύγδαλα και βράστε τα με λίγο νερό. Το μείγμα που θα δημιουργηθεί θα είναι ένα υπέροχο γαλάκτωμα καθαρισμού για το πρόσωπο σας.
beautetinkyriaki.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...