Subscribe:

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Τέλειο μπούστο και πλάτη για το καλοκαίρι


Η επιλογή είναι μία: ξώπλατη μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ.
Καλοκαίρι έρχεται και, όπως και να το κάνουμε, το δέρμα μας θα εκτεθεί.

Και δεν μιλάμε μόνο για τον ήλιο αλλά και για τα καλοκαιρινά βράδια που θα βάλουμε το φόρεμα με την πλάτη έξω ή το μπλουζάκι με το βαθύ ντεκολτέ. Για να δείχνουν όμως εντυπωσιακά, θα πρέπει να έχουμε ήδη φροντίσει για την εικόνα τους.

Όσον αφορά στο μπούστο, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές στην αντηλιακή προστασία, γιατί η επιδερμίδα σε αυτό το σημείο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και επιρρεπής σε εγκαύματα. Μια καλή αντηλιακή και ενυδατική κρέμα (η δεύτερη κατά προτίμηση όλο το χρόνο) θα κάνει το ντεκολτέ μας όμορφο, θα αποτρέψει τη χαλάρωση της επιδερμίδας και θα δείχνει το μπούστο λαμπερό.

Η πλάτη, από την άλλη, είναι ένα σημείο το οποίο πολλές φορές υποφέρει από σπυράκια και ακμή με αποτέλεσμα να μας αποτρέπει από το να φορέσουμε ό,τι θέλουμε. Αν έχετε τέτοιο πρόβλημα, συμβουλευτείτε δερματολόγο πριν εκτεθείτε στον ήλιο.

Μια θεραπεία θα σας απαλλάξει από κάθε σπυράκι και κοκκινίλα! Αν η επιδερμίδα σας είναι καθαρή, επιλέξτε ένα απολεπιστικό προϊόν και χρησιμοποιήστε το κάθε δέκα μέρες.
Από το: myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...