Subscribe:

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Απολέπιση σώματος με σουσάμι για λαμπερό δέρμα


Εκτός από το πρόσωπο σας σημαντική φροντίδα χρειάζεται και το υπόλοιπο σώμα σας. Τι καλύτερο λοιπόν από μια σπιτική, φυσική μάσκα απολέπισης με σουσάμι για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων; Η συγκεκριμένη μάσκα θα ενυδατώσει και θα περιποιηθεί το σώμα σας αφήνοντας το βελούδινο και λαμπερό, ενώ η βιταμίνη Ε που περιέχει πλουσιοπάροχα το σουσάμι θα βοηθήσει στην τόνωση των ιστών!
Πως θα την φτιάξετε λοιπόν και τι θα χρειαστείτε;
  • Υλικά:
- 1 φλιτζάνι σουσάμι
- 5 κουταλιές σούπας αποξηραμένα βότανα π.χ. μέντα ή λεβάντα
- 2 φλιτζάνια μέλι
Αξίζει να σημειωθεί πως το μέλι έχει την ιδιότητα να δρα εμποδίζοντας την αφυδάτωση της επιδερμίδας.
  • Τρόπος παρασκευής:
Ο τρόπος παρασκευής της είναι πολύ εύκολος, απλά ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μπολ και η μάσκα απολέπισης σώματος με σουσάμι είναι έτοιμη. Το τελικό προϊόν θα είναι μια κολλώδης κρέμα.
  • Τρόπος εφαρμογής:
Αφού λοιπόν την ετοιμάσετε, απλά απλώστε την στο σώμα σας, αφήστε τη για μερικά λεπτά να δράσει και έπειτα ξεπλυθείτε με νερό. Η επιδερμίδα σας θα είναι λεία, απαλή και λαμπερή!

1 σχόλιο:

  1. Πολλοί λίγοι άνθρωποι έχουνε ένα υπέροχο και λαμπερό δέρμα αυτούσια, αλλα η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται πρώτα να κάνουμε μερικές αλλαγές στις συνήθειες μας για να μπορέσουμε να το αποκτήσουμε και να απαλαγούμε από τους μαύρους κύκλους και το ταλαιπωρημένο δέρμα. Μια υγιής δίαιτα μας βοηθάει πάντα για αυτό καλο είναι να αποφεύγουμε τα ψημένα και τα λαδερά φαγητά.
    http://www.aprovlepto.com/2012/06/blog-post_1456.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...