Subscribe:

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Πως να αποκτήσετε πιο πυκνές βλεφαρίδες!


Αν θέλετε να έχετε πιο πλούσιες-πυκνές βλεφαρίδες, που θα μαγνητίζουν, ακολουθήστε τους παρακάτω φυσικούς τρόπους.
  • Φροντίστε να παίρνετε στο γεύμα σας βιταμίνη B και D. Η έλλειψη βιταμινών από τον οργανισμό σας μπορεί να προκαλέσει το αραίωμα των βλεφαρίδων. Άρα τα λαχανικά, το ρύζι, τα ζυμαρικά ολικής άλέσεως, οι ξηροί καρποί, το κόκκινο κρέας, τα πουλερικά, το αβοκάντο πρέπει να έχουν μια θέση στη διατροφή σας αν θέλετε να έχετε υπέροχες πυκνές βλεφαρίδες.
  • Ξεχάστε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, υπάρχει πάντα ο φόβος να "κοπούν" πολλές με αυτό τον τρόπο. Μην κάνετε υπερβολές με την μάσκαρα, 2 στρώσεις μάσκαρα είναι σούπερ!
  • Καθαρίζετε προσεκτικά και σχολαστικά τις βλεφαρίδες σας κάθε βράδυ. Αν ξεμείνετε από ντεμακιγιάζ ματιών, χρησιμοποιείστε ελαιόλαδο το οποίο διαλύει τους κόμπους που δημιουργεί η μάσκαρα. Κάποιοι συστήνουν βαζελίνη, όμως είμαι πολύ διστακτική γιατί είναι παράγωγο πετρελαίου.
  • Δοκιμάστε καστορέλαιο, δαφνέλαιο, αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο!!!!
Τα έλαια αυτά  μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Ενδυναμώνουν τις βλεφαρίδες και τις βοηθούν να μακρύνουν, ενώ ταυτόχρονα θρέφουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
matia_flefara
Το καστορέλαιο είναι ένα φυτικό έλαιο που παράγεται από το φυτό Ρίκινος ο Κοινός. Παλαιότερα το χρησιμοποιούσαν για να θεραπεύσουν δερματικές νόσους, ενώ σήμερα χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και κρέμες για την "τόνωση" της τριχοφυΐας καθώς επίσης (λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη Ε) σε προϊόντα αντιγήρανσης.
Υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν επωφεληθεί από το συγκεκριμένο έλαιο, χαρακτηρίζοντάς το ως θαυματουργό. Είμαι μια από αυτές. Άλλοι πάλι όχι. Δοκιμάστε με προσοχή για να δείτε αν είστε αλλεργική στο καστορέλαιο. Αν δεν είστε αλλεργική σωθήκατε!!
Τρόπος χρήσης
Βάλτε λίγη ποσότητα από κάποιο από τα παραπάνω λάδια σε μια άδεια μάσκαρα, αφού την καθαρίστε πολύ καλά και σχολαστικά, ώστε να μην υπάρχει ίχνος από χρώμα.
Βάζετε λίγη ποσότητα λαδιού με το βουρτσάκι στις άκρες των βλεφαρίδων, κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο, αφού έχετε καθαρίσει το πρόσωπό σας. Δεν χρειάζεται πολλή ποσότητα, λόγω βαρύτητας θα καλύψει όλο το μήκος των βλεφαρίδων σας. Αν  εισχωρήσει στο μάτι σας τότε θα σας τσούξει, οπότε ξεβγάλτε με λίγο νερό ή χρησιμοποιείστε μια αμπούλα με φυσικά δάκρυα.
Αν θέλετε πιο πυκνά φρύδια, μην ξεχάσετε να περάσετε και αυτά με κάποιο από τα παραπάνω λάδια.
Κοιμηθείτε με αυτό και το πρωί πλυθείτε κανονικά. Χρησιμοποιείστε το 2 -3 φορές την εβδομάδα.
πηγή epilektoinews.gr

1 σχόλιο:

  1. όλα τα ειδη λαδιου πρηζουν τα βλέφαρα και κανουν σακουλες με τα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...