Subscribe:

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Θεά με όπλο σου το μπρόνζερ σε 5 βήματα

Το καλοκαιράκι έφτασε και εσύ έχεις ήδη δει τα πρώτα κατάμαυρα κορίτσια και αναρωτιέσαι πότε θα μαυρίσεις; Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι αφού το αγαπημένο σου μπρόνζερ είναι εδώ και φέτος το καλοκαίρι για να σου χαρίσει ηλιοκαμένη όψη και ας μην έχεις πάει ακόμη παραλία! Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις τέλειο χρωματάκι με όπλο σου το μπρόνζερ!

Βήμα πρώτο: διάλεξε το κατάλληλο μπρόνζερ! Το μπρόνζερ που θα διαλέξεις εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την απόχρωση της επιδερμίδας σου γι’ αυτό ξέχασε τις μεγάλες διαφορές που μπορεί να σε κάνουν αν δείχνεις τελείως αφύσικη! Αν μείνεις στους 2 τόνους διαφοράς (του φυσικού σου χρώματος από το σκούρο που θέλεις να πετύχεις) δεν έχεις αν φοβάσαι τίποτα. Πριν το αγοράσεις και κυρίως πριν το εφαρμόσεις κάνε ένα τεστ στο προσωπάκι σου σε ένα σημείο που δεν φαίνεται πολύ για να σιγουρευτείς ότι δεν θα έχεις αντιαισθητικές διχρωμίες!

Μην ξεχνάς: αν η επιδερμίδα σου είναι πολύ ανοιχτόχρωμη τότε πρέπει να βρεις μια μελί-χρυσή απόχρωση του μπρόνζερ ενώ αν έχεις πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα τότε προτίμησε τις πιο σκούρες σε κεχριμπαρί αποχρώσεις και κυρίως μην το παρακάνεις! Τα μπρόνζερ με ροζ τόνους μέσα είναι ιδανικό για ξανθές κουκλίτσες ενώ τα μπρόνζερ με ροδακινί τόνους ταιριάζουν καλύτερα στις καστανές!

Βήμα δεύτερο: ένα μεγάλο απαλό πινέλο είναι ο σύμμαχος σου για να απλώσεις τέλεια το μπρόνζερ και σήκωσε τα μανίκια, έχεις δουλειά! Αφού καθαρίσεις καλά το προσωπάκι σου γιατί είναι απαραίτητο να έχεις καθαρό δερματάκι απαλλαγμένο από υπολείμματα μέικ-απ έτσι ώστε ο το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο και να δείχνει φυσικό. Γενικά η λιπαρότητα δεν είναι ότι καλύτερο γιατί δεν βοηθάει το μπρόνζερ να μείνει τση θέση του και καλά θα κάνεις αν έχεις λιπαρό δέρμα να απλώσεις λίγη πούδρα που θα απορροφήσει τη λιπαρότητα! Ξέχασε το μέικ-απ γιατί σ συνδυασμό με το μπρόνζερ θα δείχνεις τελείως παστωμένη ενώ αν έχεις ξηρό δερματάκι φρόντισε ένα ενυδατώσεις σωστά το δέρμα σου πριν αρχίσεις να απλώνεις το μπρόνζερ σου!

Βήμα τρίτο: ανακάτεψε καλά το πινέλο σου στο μπρόνζερ σε πούδρα έτσι ώστε κάθε τριχούλα του πινέλου σου να έχει μπρόνζερ γιατί έτσι θα ελαχιστοποιήσεις το ενδεχόμενο να μαζευτεί πολύ προϊόν σε ένα σημείο του πινέλου και έτσι το αποτέλεσμα να είναι έντονο σε ένα σημείο μόνο.

Βήμα τέταρτο: ξεκίνησε απλώνοντας το μπρόνζερ στα σημεία εκείνα του προσώπου σου που θα καιγόντουσαν από τον ήλιο έτσι κι αλλιώς όπως το μέτωπο, η μύτη και τα μάγουλα! Με πολύ απαλές κινήσεις ξεκίνησε απλώνοντας το μπρόνζερ στο μέτωπο και κατέβα προς τη μύτη και τα ζυγωματικά σου! «Χτίσε» σιγά σιγά το μαύρισμα σου έτσι ώστε να δημιουργήσεις ομοιόμορφο χρώμα σε όλα τα σημεία!

Βήμα πέμπτο: τσέκαρε το στο φως! Αφού δημιουργήσεις το λουκ που θέλεις δεν έχεις παρά να τσεκάρεις το αποτέλεσμα και στο φως γιατί οι διχρωμίες καραδοκούν όταν μπλέκεσαι με το μπρόνζερ! Φρόντισε το πρόσωπο και ο λαιμός σου να μην έχουν μεγάλη διαφορά στο χρώμα γιατί κάτι τέτοιο θα κάνει τους άλλους να σε κοιτάζουν και σίγουρα δεν θα είναι για καλό

πηγη  womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...