Subscribe:

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Για επιμελώς ατημέλητα μαλλιά


Κερδίστε τις εντυπώσεις με μια εντυπωσιακή εμφάνιση

Το καλοκαίρι τα στημένα μαλλιά δεν έχουν καθόλου… πέραση. Ιδανικά λόγω και των καιρικών φαινομένων είναι τα επιμελώς ατημέλητα που μπορείτε να τα φτιάξετε και κατά τις βραδινές σας εξόδους αλλά και το πρωί.

Μάθετε λοιπόν πώς θα τα καταφέρετε χωρίς να χρειαστείτε επίσκεψη στο κομμωτήριο. Λούστε τα και στη συνέχεια πάρτε το πιστολάκι για να τα στεγνώσετε. Μόλις λοιπόν το κάνετε, τοποθετήστε τους αφρό για να τους δώσετε ελαστικότητα και πάρτε ένα ψαλίδι για τις μπούκλες, κάντε χωρίστρα στο πλάι, και αρχίστε να παίρνετε τούφες από τα μπροστινά μαλλιά και να τις τυλίγετε στο ψαλίδι από αριστερά προς δεξιά. 

Κρατήστε τις για λίγα δευτερόλεπτα και μόλις τη βγάλετε από το ψαλίδι, τυλίξτε τη στο δάκτυλό σας και στερεώστε τη με ένα τσιμπιδάκι στο κεφάλι σας. 

Κάντε το ίδιο με μια άλλη τούφα αλλά γυρίστε τα μαλλιά σε αντίθετη κατεύθυνση με την πρώτη, έτσι ώστε όταν θα απελευθερωθούν να μην κολλήσουν μεταξύ τους και να φαίνονται πιο ανέμελα. Μόλις τελειώσετε, ψεκάστε τα μαλλιά σας με λακ ώστε να κρατήσουν περισσότερο. 

 video:









Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...