Subscribe:

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Έξυπνα tips για να μακρύνουν τα μαλλιά σας


1) Βάλτε στόχο
Είναι πολύ σημαντικό να αποφασίσετε πόσο θέλετε να μακρύνουν τα μαλλιά σας, καθώς θα μπορείτε να ξέρετε και πόσο χρόνο θα χρειαστείτε. Στην καλύτερη περίπτωση, τα μαλλιά μακραίνουν περίπου ενάμισι εκατοστό το μήνα. Οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή!
2) Κουρέψτε τα
Όσο και αν σας φαίνεται παράλογο, δεν πρέπει να αποφεύγετε το τακτικό κούρεμα. Φροντίστε να εξηγήσετε στον κομμωτή σας το στόχο σας και ζητήστε του απλά να σας καθαρίσει τις κατεστραμμένες άκρες.
3) Προστατεύστε αυτά που έχετε
Φροντίστε να κρατάτε τα μαλλιά σας υγιή. Έτσι δεν θα χρειάζεται να σας κόβει μήκος όταν θα πρέπει να τα καθαρίσετε.
4) Να βρίσκεστε σε κίνηση
Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, όταν γυμναζόμαστε τα μαλλιά μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Όταν πάλι δεν νιώθουμε καλά ή έχουμε άγχος, μπορούν να σταματήσουν να μακραίνουν! Προσπαθήστε να βρίσκεστε σε ισορροπία, και στο μυαλό, αλλά και στο σώμα
5) Αγαπήστε το ενδιάμεσο στάδιο
Σίγουρα είναι πολύ ενοχλητικό να περιμένεις να γίνουν τα μαλλιά σου όπως τα θες. Μέχρι να γίνει όμως αυτό, κάντε κάτι με το ενδιάμεσο. Παίξτε με πλεξούδες, κύματα, κορδέλες, στέκες, κοτσίδες, για να βρείτε ένα στυλ που σας ταιριάζει.
6) Μη λούζεστε συνεχώς
Ένα από τα κλειδιά για να μεγαλώσουν τα μαλλιά είναι να αφήνετε τα  φυσικά έλαια που παράγονται από μόνα τους, να τονώσουν το θυλάκιο της τρίχας. Προσπαθήστε να λούζεστε κάθε δύο ή τρεις ημέρες και όχι καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...