Subscribe:

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Παραμυθένιο μακιγιάζ



To φετινό «γοργονέ» μακιγιάζ και πως να το πετύχετε.
Το είδαμε στα catwalks των: Chanel, Givnechy, Fendi, Rodarte.
Διαφανείς πούδρες, ιριδίζοντα στοιχεία και λάμψη παντού στην ατμόσφαιρα των μεγαλύτερων οίκων μόδας για την άνοιξη/καλοκαίρι 2012. Αψεγάδιαστη επιδερμίδα και σκιές στα χρώματα του πάγου που μοιάζουν με πορσελάνινες κούκλες βιτρίνας.
To look έχει σίγουρα θεατρικότητα, μπορείτε όμως να κλέψετε στοιχεία από το glossy αποτέλεσμα αυτής της πρότασης αυτής μακιγιάζ.
Σε περίπτωση που κάποιες ετοιμάζονται να ντυθούν νυφούλες ίσως χρειάζεται να το μελετήσουν λίγο παραπάνω.
Προϊόντα λάμψης, βάσεις make up που ενισχύουν τη λάμψη, κρεμώδης σκιά σε ασημί τόνους (οι κρεμώδη υφή αφήνει αυτό το wet εφέ στο βλέμμα), λίπγκλος με ιριδίζοντα στοιχεία σε αποχρώσεις του λευκού κρυστάλλου.
Τo ρουζ σε πολύ απαλές αποχρώσεις για μια όψη υγείας είναι απαραίτητα, απλά σε ότι και να κάνετε, απλώστε με τη βοήθεια ενός πινέλου και πολύ απαλές κινήσεις λίγη πούδρα λάμψης.
Τέλος, η μάσκαρα δεν είναι σε αυτή την περίπτωση το πιο σημαντικό εργαλείο μακιγιάζ. Απλώστε ελάχιστη στις άκρες των βλεφαρίδων σας για να αποκτήσουν μια αέρινη κίνηση.
Extra tip: Απλώστε λίγο πούδρα λάμψης στο ντεκολτέ σας.
Θυμάστε εκείνες τις παλιές εμφανίσεις της Bjork με τα ψεύτικα δάκρυα στα μάτια; Παρόμοια δάκρυα-αυτοκόλλητα, χάρην ενός μοντέρνου ρομαντισμού, τοποθετήθηκαν στα μάτια των μοντέλων στο show του οίκου Givenchy.



Πηγή: i-live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...