Subscribe:

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Eντυπωσιακές βλεφαρίδες !



Η μάσκαρα είναι το must εργαλείο μακιγιάζ που χρησιμοποιώ για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα αλλά και για ένα πιο βραδινό look. Η διαφορά ανάμεσα στα δύο look έχει να κάνει με το είδος της μάσκαρα που θα επιλέξουμε, τη σωστή της χρήση και την ποσότητα που χρησιμοποιούμε κάθε φορά.
Για το πρωί επιλέξτε μια μάσκαρα να ξεχωρίζει και να χαρίζει μήκος στις βλεφαρίδες. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να «ανοίξετε» το βλέμμα σας και να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο καθαρά και εντυπωσιακά! Απλώστε με κινήσεις ζικ- ζακ μία στρώση στις άνω βλεφαρίδες.
Αποφύγετε τις κάτω (συχνό λάθος) γιατί προσθέτουν χρόνια και μουντζουρώνουν εύκολα το μάτι δημιουργώντας faux μαύρους κύκλους.
Για το βράδυ επιλέξτε μια μάσκαρα με βουρτσάκι κατάλληλο για να σας χαρίσει ένα αποτέλεσμα με όγκο. Ο όγκος στις βλεφαρίδες ταιριάζει περισσότερο σε μια βραδινή εμφάνιση απλά γιατί έχει πιο έντονο το στοιχείο των ψεύτικων βλεφαρίδων.
Απλώστε την ξεκινώντας όσο πιο κοντά γίνεται στις ρίζες και προς έξω. Βάλτε δύο γεμάτες στρώσεις και τσεκάρετε πολύ καλά στο καθρέφτη ότι έχετε βάλει την ίδια ποσότητα και στα δύο μάτια.
Πολύ χρήσιμες συμβουλές:
Απλώστε μια στρώση τη φορά. Αυτό σημαίνει ότι απλώνουμε την πρώτη, αφήνουμε λίγα δευτερόλεπτα να σταθεροποιηθεί και μετά απλώνουμε τη δεύτερη.
Εάν είστε πολύ ανοιχτόχρωμη δοκιμάστε την καφέ απόχρωση της μάσκαρας.
Για το βραδινό σας look βάλτε λίγη παραπάνω ποσότητα στις άκρες τους.
Εάν η μάσκαρα έχει αρχίσει να λιγοστεύει τότε τρίψτε την ανάμεσα στα χέρια σας ή βάλτε την σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό και εκμεταλευτείτε και την τελευταία σταγόνα της!


Πηγή: i-live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...