Subscribe:

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Χείλη για φίλημα με τα νέα παιχνιδιάρικα χρώματα



Ανάμεσα σε φούξια πορτοκαλί, κοραλί διάβασε παρακάτω ποια χρώματα θα σε κερδίσουν τη νέα χρονιά για να εντυπωσιάσεις χωρίς προηγούμενο!
Τόσο μα τόσο χρώμα:φωτεινό, «γεμάτο», ζεστό, αέρινο είναι λέξεις που ταιριάζουν τέλεια στο μακιγιάζ των χειλιών σου την νέα λαμπερή σεζόν!
Ναι στο κόκκινο-πορτοκαλί για την Τέιλορ Σουίφτ που κλέβει τις εντυπώσεις!
Το διαχρονικό φλογερό κόκκινο: το χρώμα του πάθους στα χείλη σου φυσικά και είναι in και τη νέα σεζόν απλά τώρα στην πιο φωτεινή scarlet red εκδοχή τους, συνδυάζεται με μπρονζέ summer look! Το βασικό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το κόκκινο φέτος είναι ματ ενώ αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα το κόκκινο σου πρέπει να τείνει λίγο προς το ροζ, ενώ αν έχεις πιο σκούρα επιδερμίδα το κόκκινο που πρέπει να επιλέξεις είναι μεν φωτεινό αλλά πιο βαθύ για να ταιριάζει άψογα στην επιδερμίδα σου! Το κόκκινο-πορτοκαλί και το κόκκινο-ροζ όπως το είδαμε στον οίκο Dior καταφέρνει να σε μεταμορφώσει σε μοιραίο θηλυκό άλλης εποχής !
Να ζήσει το κοραλλί: το κοραλί θα γίνει το αγαπημένο σου χρώμα φέτος την πιο χαρούμενη σεζόν του χρόνου! Οι βιτρίνες γέμισαν κοραλλί σε κάθε τύπου ρούχα και αξεσουάρ και εσύ έχεις ήδη αρχίσει να το φαντάζεσαι στα χειλάκια σου; Και πολύ καλά κάνεις! Το κοραλλί σου ταιριάζει τέλεια ειδικά μόλις σε δει και λιγάκι ο ήλιος αφού σε συνδυασμό με sun kissed επιδερμίδα είναι τέλειο αλλά και σε πιο λευκό δερματάκι είναι ιδανικό αφού είναι το πιο ζωηρό, φωτεινό και χαρούμενο χρώμα του καλοκαιριού! Στην πιο λαμπερή γκλος εκδοχή του δίνει χρώμα στα χείλη σου από το πρωί μέχρι το βράδυ ενώ στην ματ εκδοχή του ταιριάζει τέλεια σε λευκή επιδερμίδα στην πιο φούξια εκδοχή του και στην πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα στην πιο πορτοκαλί εκδοχή του! 
Πορτοκαλί μου χείλη: το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που θα φορέσεις στα χείλη και τα νύχια φέτος πάρα πολύ! Το ανοιχτό πορτοκαλί μπορεί να είναι εκκεντρικό όμως είναι απόλυτα εναρμονισμένο με την εποχή του και ανάλογα αν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα διάλεξε την πιο σκούρο βαθιά εκδοχή του ενώ αν είσαι ξανθούλα διάλεξε την πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του!
Φυσικά μου χείλη: τα φυσικά σαν άβαφτα χειλάκι είναι και πάλι απόλυτα τρέντι ακολουθώντας την γενικότερη τάση της σεζόν για πιο φυσικό μακιγιάζ. Τα φυσικά χείλη έχουν όμως κάτι που πρέπει να προσέξεις: να είναι πολύ καλά ενυδατωμένα και περιποιημένα γιατί διαφορετικά τα χείλη που ξεφλουδίζουν θα συγκεντρώσουν τα βλέμματα αλλά όχι από θαυμασμό! Οι απαλές αποχρώσεις του ροζ και του χρώματος των χειλιών στην ματ εκδοχή του σου χαρίζουν λουκ φυσικής ομορφιάς ενώ στην γκλος εκδοχή τους συγκεντρώνουν την λάμψη και τα βλέμματα όλα στα χειλάκια σου!
Κερασί τσαχπινιά: το κερασί χρώμα στα χείλη στην πιο σκούρα εκδοχή του όπως το είδαμε στον οίκο Balenciaga, εντυπωσιάζει για εσένα που θέλεις να αποπνέεις ένα μυστήριο. Το είδαμε συνδυασμένο με υπερμεγέθη καπέλα που έκρυβαν τα μάτια και συγκέντρωνα την προσοχή στα χείλη! Τόλμησε το αν είσαι πιο extreme και δεν φοβάσαι να κερδίσεις τα βλέμματα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...