Subscribe:

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Δαντέλα: Κυριάρχη μόδα φέτος


Η δαντέλα αποτελεί κυρίαρχο τρεντ της φετινής μόδας και θα φορεθεί πολύ, αναδεικνύοντας την θηλυκότητα μας. Δεν είναι λίγες ωστόσο οι γυναίκες που την φοβούνται, αφού την θεωρούν πολύ επίσημη και δύσκολη να συνδυαστεί. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που ίσως σας αλλάξουν γνώμη!
1. Καταρχήν η δαντέλα φοριέται όλες τις ώρες, από πρωί μέχρι βράδυ, ανάλογα με το πως θα την συνδυάσετε. Αν για παράδειγμα την φορέσετε με πιο casual υφάσματα όπως δέρμα, τζιν, μαλλί, τουίντ, τότε μπορείτε να την βάλατε και πρωί.
2. Καλό είναι να αγοράσετε ένα φούτερ με λεπτομέρειες από δαντέλα, ένα κολάν ή skinny παντελόνι, φόρεμα ντουμπλαρισμένο με άλλο ύφασμα σε γραμμή ’60s, έτσι ώστε να κάνετε πιο εύκολους συνδυασμούς.
3. Η δαντέλα μπορεί επίσης να συνδυαστεί με ντενίμ, λεοπάρ αξεσουάρ, μαρινιέρα ή κάτι ριγέ, δέρμα και μεγάλα κολιέ ή μακριά σκουλαρίκια. Μερικοί καλοί συνδυασμοί είναι: Ένα ντένιμ τζιν πουκάμισο με μια δαντελένια φούστα ή ένα δαντελένιο κολάν, λεοπάρ αξεσουάρ για προκλητικές αλλά και πολυτελείς εμφανίσεις, μαρινιέρα ή κάτι ριγέ για πιο μοντέρνες και εύκολες εμφανίσεις, δαντελένια φόρεμα με δερμάτινο τζάκετ ή τοπ από δαντέλα με δερμάτινο skinny παντελόνι ή φούστα και τέλος, ένα δαντελένιο τοπ με λαιμόκοψη και μεγάλα κολιέ ή μακριά σκουλαρίκια.


www.beautetinkyriaki.gr

3 σχόλια:

  1. καλησπέραααα :D
    έχω έναν διαγωνισμό στο blog μου, αν σ' ενδιαφέρει πάρε μέρος :D
    http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/2012/11/giveaway-shea-d-afrique-only-for-greece.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I do love lace dresses.
    I am inviting you to join my Christmas Giveaway
    http://glossylala.blogspot.gr/2012/12/christmas-giveaway-open-internationally.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...