Subscribe:

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η παραλλαγή: Πώς να φορέσεις την πιο hot τάση του χειμώνα.


Μεταμορφώσου σε… λοχαγό του στυλ επιλέγοντας τα πιο εντυπωσιακά  military κομμάτια και συνδυάζοντας τα με τον καλύτερο τρόπο.
Το παντελόνι- παραλλαγή.

Αν αποφασίσεις να υιοθετήσεις την τάση επενδύοντας σε αυτό το κομμάτι φρόντισε να επιλέξεις ένα παντελόνι σε στενή γραμμή και ακόμα καλύτερα διάλεξε αυτό που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο. Το στρατιωτικό print είναι από μόνο του ιδιαίτερο και εντυπωσιακό γι’ αυτό μην το «φορτώσεις» με πολλά και εκκεντρικά αξεσουάρ. 
Για ένα casual λουκ:
Συνδύασε το στυλάτο παντελόνι σου με ένα ντένιμ πουκάμισο δεμένο στη μέση και τα must have παπούτσια της χρονιάς, τα λατρεμένα  biker boots. Ακόμα, μπορείς να φορέσεις ένα χαλαρό, μονόχρωμο t-shirt και το δερμάτινο τζάκετ σου, για μια πιο ροκ εμφάνιση.
Για ένα πιο βραδινό λουκ:
Φόρεσε το military κομμάτι, με μαύρες μυτερές γόβες και ένα εφαρμοστό μαύρο τοπ ή κορμάκι. Επέλεξε ένα μαύρο blazer ή μια μαύρη loose ζακέτα.

Το military πουκάμισο.

Το πουκάμισο είναι η top επιλογή! Σε φαρδιά γραμμή, μονόχρωμο ή και με prints παραλλαγής, όπως και αν το φορέσεις, σίγουρα θα κλέψεις τα βλέμματα με την εμφάνισή σου.  
Το oversized.
Επένδυσε σε ένα oversized στρατιωτικού τύπου πουκάμισο για καθημερινές αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις. Φορεσέ το σαν κοντό φόρεμα συνδυασμένο με ankle boots, το δερμάτινο τζάκετ σου και μια μέση στη ζώνη ή σαν stylish πανωφόρι πάνω από ένα total black outfit. Η καλύτερη επιλογή για ένα βραδινό λουκ θα ήταν να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες, ένα μαύρο στενό παντελόνι σωλήνα και μια χρυσή ζώνη αλυσίδα στη μέση να «κουμπώνει» διακριτικά με χαλαρό τρόπο το πουκάμισο. 
Το μονόχρωμο.
Ένα loose πουκάμισο στις αποχρώσεις του χακί είναι πάντοτε χρήσιμο και ταιριάζει με πολλά και διαφορετικά λουκ. Φόρεσέ το πάνω από ένα βαμβακερό φανελάκι και ολοκλήρωσε το σύνολο σου φορώντας μαύρα loafers με τρουξ . Για μια πιο επίσημη έξοδο, αντικατέστησε απλά τα φλατ παπούτσια σου με μαύρες μυτερές γόβες. Σε αυτή την εκδοχή του military μπορείς να ποντάρεις σε χρυσά αξεσουάρ σε λαιμό και χέρια, για να μετατρέψεις ένα απλό σύνολο σε glamorous εμφάνιση.
Η παραλλαγή.
Πλέον μπορείς να βρεις ένα  κλασσικό πουκάμισο-παραλλαγή σε σχεδόν όλα τα μαγαζιά, μη διστάσεις να αγοράσεις αυτό το super trend κομμάτι. Με εξωτερικές τσέπες ή χωρίς με χρυσά ή ασημένια τρουξ ή σκέτο, ένα είναι σίγουρο: αυτό το πουκάμισο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλο το χειμώνα.  Φορεσέ το με το μαύρο skinny τζιν σου και τα ροκ μποτάκια σου  ή ακόμα και με ψηλοτάκουνες δερμάτινες μπότες που φτάνουν ως το γόνατο για ένα total military λουκ.
 
Το χακί τζάκετ.

Οι εκδοχές του military τζάκετ ποικίλουν στην αγορά, επέλεξε αυτό που σε εκφράζει και φόρεσέ το με τον καλύτερο τρόπο.
Το χακί με τις δερμάτινες λεπτομέρειες
Δερμάτινα μανίκια, δερμάτινες εξωτερικές τσέπες... όποιο κομμάτι και να επιλέξεις συνδυασέ το με τον καλύτερο τρόπο. Φόρεσέ το με μια μαύρη μάξι φούστα, και ένα χαλαρό μαύρο t-shirt και επένδυσε σε ασημένια αξεσουάρ όπως δαχτυλίδια και μπρασελέ για ένα ροκ ντύσιμο.
Total χακί.
Το κλασσικό χακί πανωφόρι που φτάνει λίγο πιο κάτω από τη μέση είναι η πιο safe επιλογή για ένα καθημερινό outfit.Μπορείς να το συνδυάσεις με το πιο απλό ντύσιμο φορώντας το  κλασσικό σου ντένιμ,το αγαπημένο σου t-shirt, και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Μην επιλέξεις αυτό το τζάκετ για πιο επίσημες εμφανίσεις σου, αφού είναι από τα λίγα κομμάτια  που ενδείκνυται για πιο… χαλαρές περιστάσεις.  
Με χρυσές λεπτομέρειες. 
Ο καλύτερος συνδυασμός για το military τζάκετ! Για ένα πιο glamorous στρατιωτικό λουκ, επέλεξε ένα κομμάτι με χρυσά τρουξ, κουμπιά ή φερμουάρ. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ με τα κοντά σου μποτάκια ή ψηλοτάκουνες γόβες, για λαμπερές εμφανίσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...