Subscribe:

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Havaianas Γαλότσες: Το νέο trend του Φθινοπώρου ήρθε για να μείνει


Είχες συνδυάσει τη λέξη Havaianas με το καλοκαιράκι, τη θάλασσα και τις βόλτες στα σοκάκια των νησιού; Τώρα, οι αγαπημένες σου σαγιονάρες δίνουν τη θέση τους στις νέες πολύχρωμες γαλότσες!
Οι Havaianas τα κατάφεραν και πάλι: το βραζιλιάνικο πνεύμα τους μεταμόρφωσε τα βροχερά πρωινά και έκανε τις ψιχάλες και τις λακκούβες πολύ πιο συμπαθητικές από ότι τις είχαμε στο μυαλό μας.
100% καουτσούκ, 100% Havaianas. Tα αρχαιοελληνικά μοτίβα, ο κλασικός πάτος με υφή κόκκου ρυζιού και τα έντονα, ζωντανά χρώματα προσφέρουν την ολοκληρωμένη εμπειρία Havaianas. Η συλλογή του 2012 είναι διπλάσια από την περυσινή, πρώτη συλλογή των Havaianas Rainboots, καθώς τα οκτώ styles έγιναν 16, για να μην ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις.

 
High Cut: οι ψηλές μπότες είναι διαθέσιμες σε τέσσερα νέα χρώματα και σε οκτώ διαφορετικά σχέδια.

New – Mid Cut: μέχρι τη μέση της γάμπας, το νέο θηλυκό μοντέλο βγαίνει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, ιδανικό για έναstylish look ακόμη και τις πιο βροχερές ημέρες.

 
New – Kids: οι παιδικές μπότες κυκλοφορούν σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και επιτρέπουν στους μπόμπιρες να παίζουν και να πλατσουρίζουν στη βροχή όσο θέλουν!


Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...