Subscribe:

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Καλοκαιράκι...Ανάλαφρες μπούκλες όλη μέρα!

Οι αφράτες, ανάλαφρες μπούκλες επιστρέφουν δυναμικά και σας δίνουν το απόλυτο σέξι look! 

Επειδή όμως είναι δύσκολο να διατηρήσει κανείς στην "τρίχα" μαλλιά με μπούκλες σας δίνουμε μερικές αποτελεσματικές συμβουλές για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

1. Ο καλύτερος τρόπος για να στεγνώνετε τα σγουρά μαλλιά είναι ο φυσικός, ώστε να μην χάνεται η υγρασία τους. Αν βιάζεστε, στεγνώστε με πιστολάκι τις ρίζες σε χαμηλή θερμοκρασία.

2. Μην ισιώνετε τα σγουρά μαλλιά! 

3. Για να ξεμπλέξετε τα σγουρά μαλλιά μην περιμένετε να στεγνώσουν! Χτενίστε τα ξεκινώντας από τις άκρες, μέσα 
στο ντους, όσο έχουν ακόμη επάνω τους το κοντίσιονερ.

4. Μην τρίβετε τα μαλλιά σας με πετσέτα γιατί μπορεί να τους κάνει κακό.

5. Ο μόνος τρόπος για να μην «φριζάρουν» τα μαλλιά με την υγρασία είναι να τα διατηρείτε πάντα ενυδατωμένα.Τα σγουρά µαλλιά είναι πολύ εύκολο να αφυδατωθούν, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να χρησιµοποιείτε µια µάσκα βαθιάς ενυδάτωσης µία φορά την εβδοµάδα.

6. Λόγω της καθημερινής ταλαιπωρίας των μαλλιών και σίγουρα λόγω του styling τα σγουρά μαλλιά είναι πιο ευπαθή καθώς αλλοιώνεται η ελαστικότητα της μπούκλας. Γι’ αυτό χρησιµοποιήστε µια ειδική σειρά περιποίησης με ειδικό σαµπουάν και κοντίσιονερ που µπορεί να τα προστατέψει.

7. Αν ξυπνήσετε το πρωί με τα μαλλιά αφάνα, βρέξτε τα και προσθέστε λίγο conditioner, το οποίο στη συνέχεια θα ξεβγάλετε! 


Πηγή: nooz

2 σχόλια:

  1. Κι εγώ τα αφήνω τώρα σγουρά αν και μου αρέσουν περισσότερο ίσια αλλά δεν μπορώ με τόση ζέστη να αντέξω και τη θερμότητα από το μπιστολάκι. Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις απόλυτο δίκαιο με 40 βαθμούς ούτε εγώ μπορω να τα ισιωσω τα μαλλιά μου άσε που δεν κρατάνε ίσια για πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...